Montaj Acoperis – Reparatii Acoperisuri

Panourile solare montate pe acoperiș sunt o modalitate excelentă de a valorifica puterea soarelui și de a economisi facturile de energie de acasă. Un acoperiș oferă o locație ideală pentru panourile solare, deoarece de obicei primește o mare expunere la soare, ceea ce este bun pentru a maximiza producția de energie solară de acasă. Chiar și în zilele înnorate, panourile solare de înaltă eficiență instalate pe acoperișul dvs. pot genera energie la lumină slabă, deoarece captează lumina directă și indirectă a soarelui.

Panouri solare montate pe acoperiș
Când începeți proiectul dvs. solar, una dintre primele întrebări pe care le va pune un consultant este despre vârsta și starea acoperișului dumneavoastră. Dacă acoperișul dvs. trebuie reparat sau înlocuit, va trebui să efectuați mai întâi acea lucrare înainte de a putea instala panouri solare.

Citiți mai departe pentru a descoperi de ce este important să abordați mai întâi problemele legate de acoperiș înainte de a instala panouri solare.

De ce acoperișurile sunt un loc minunat pentru panourile solare
Acoperișurile sunt cea mai comună locație de instalare pentru sistemele de energie solară de acasă – și din motive întemeiate. Cu cât sunt mai multe panouri de expunere la soare, cu atât pot produce mai multă energie solară pentru a ajuta la înlocuirea energiei din rețea. Un acoperiș neobstrucționat, cu pante către soare, ajută la maximizarea expunerii la soare și a producției de energie pentru casa ta. Panourile solare montate pe acoperiș pot fi instalate pe casa dvs., precum și pe diverse anexe, cum ar fi un hambar, o magazie, un garaj sau un loc de parcare.

Casă cu două etaje, cu panouri solare instalate pe acoperișul din șindrilă asfaltată
Acoperișurile sunt cea mai comună locație de instalare pentru sistemele de energie solară de acasă
Un acoperiș pe oricare dintre aceste structuri rezidențiale va fi evaluat pe mai mulți factori pentru a determina adecvarea panourilor solare:

Tipul șindrilelor de acoperiș (materiale) – asfalt, metal, țiglă etc.
Tipul de acoperiș (stil sau design) – fronton, șold, gambrel etc.
Panta acoperișului și direcția spre care se confruntă
Stare generală
Ce tip de șindrilă de acoperiș (materiale) este cel mai bun pentru panourile solare?
Panourile solare pot fi instalate pe diferite tipuri de șindrilă de acoperiș (materiale). Acoperișurile cu șindrile din asfalt sunt o alegere bună dacă sunt în stare bună și au suficientă suprafață utilizabilă.

Ce tip de acoperiș (stil sau design) este cel mai bun pentru panourile solare?
Panourile solare pot fi instalate pe aproape orice stil de acoperiș, cu câteva excepții. Acoperișul casei, garajului, magaziei sau hambarului ar putea fi toți potențiali candidați pentru panouri solare montate pe acoperiș. Indiferent dacă este vorba de un acoperiș cu frontonă, șold sau combinat, un instalator solar poate afla cel mai bun mod de a monta panouri.

Inginerii și instalatorii solari pot împărți rețelele solare în mai multe secțiuni pentru a urma liniile acoperișului și a lucra în jurul componentelor acoperișului, cum ar fi luminatoare, guri de aerisire sau cizme de țevi.

Ce pantă de acoperiș este cea mai bună pentru panourile solare?
Pentru a maximiza expunerea la soare, un sistem solar rezidențial montat pe acoperiș ar trebui să fie la un unghi egal cu latitudinea locului de instalare, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil.

O pantă de acoperiș cu unghiuri cuprinse între 15-40 de grade ar trebui să fie suficientă pentru majoritatea sistemelor de energie solară. Panourile solare individuale pot fi, de asemenea, reglate la un unghi optim care maximizează expunerea lor la soare.

Instalatorii dvs. de panouri solare vă pot ajuta să determinați dacă panta acoperișului dvs. este potrivită pentru instalarea panourilor solare.

Ce orientare a pantelor acoperișului este cea mai bună pentru panourile solare?
Un alt factor care are impact asupra producției de energie a panourilor solare este direcția sau orientarea pantei acoperișului în care sunt instalate panourile solare.

În emisfera nordică (toate locațiile SUA), orientarea generală este ca panourile solare să fie orientate spre sud, deoarece laturile orientate spre sud ale acoperișurilor primesc cea mai mare lumină solară în timpul zilei.

Acoperișul dvs. este pregătit pentru energie solară?
În timp ce aproape orice casă poate găzdui instalații de panouri solare, există câteva întrebări pe care ar trebui să le puneți despre acoperișul dvs. înainte de a începe un proiect solar.

Aveți grijă mai întâi de acoperiș, astfel încât să nu trebuie să încetiniți viteza sau apăsați pauză pe instalația dvs. solară.

Care este suprafața pătrată a acoperișului tău?
Dimensiunea acoperișului contează atunci când vine vorba de energie solară. Acoperișul dvs. poate avea nevoie să îndeplinească o cerință minimă de suprafață utilă pentru a avea panouri solare instalate.

Suprafața minimă utilizabilă permite instalarea corectă a panourilor solare pe acoperiș, ajutându-vă să vă îndepliniți obiectivele solare și să respectați codurile de construcție. Majoritatea codurilor de construcție necesită căi de acoperiș deschis pentru acces și ventilație pentru a curăța fumul, fumul și căldura într-un incendiu. Consultantul dvs. solar va aborda aceste detalii în timpul proiectului dumneavoastră.

Ce tip de material de acoperiș aveți în casă?
Materialele pentru acoperișuri care sunt rezistente și durabile, cum ar fi șindrilele din asfalt, fac suprafețe excelente pentru susținerea panourilor solare.

Nu toate tipurile de acoperiș se califică pentru panouri solare. De exemplu, acoperișurile plate din gudron și pietriș nu sunt potrivite pentru instalarea panourilor solare.

Cât de vechi este acoperișul tău?
O orientare generală este că acoperișurile din șindrilă asfaltică ar trebui să aibă vârsta de 10 ani sau mai puțin și să fie în stare bună înainte de a începe instalarea panoului solar. Dacă acoperișul dvs. are peste 10 ani, atunci vă recomandăm să programați o inspecție a acoperișului pentru a vedea dacă este încă în stare suficient de bună pentru instalarea panoului solar. Reparați sau înlocuiți

acoperișul înainte de instalarea panourilor solare vă poate ajuta să evitați necesitatea eliminării și reinstalării matricilor solare.

Acoperișul dvs. este în stare bună?
În timpul unei inspecții a acoperișului, un antreprenor de acoperișuri vă va verifica acoperișul și podul pentru semne potențiale de deteriorare, cum ar fi scurgeri, precum și pentru o ventilație adecvată. În plus față de șindrilele deteriorate, este posibil să fie necesară înlocuirea altor componente pentru acoperiș (cum ar fi substratul, orificiile de ventilare sau intermitent). Este întotdeauna cel mai bine să reparați sau să înlocuiți aceste articole înainte de începerea instalării solare.

Structura și acoperișul dvs. sunt în stare bună?
Pardoseala acoperișului și structura generală ar trebui să fie în stare bună înainte de instalarea panourilor solare, pentru a evita necesitatea de a scoate și reinstala panourile solare pentru a remedia o problemă legată de acoperiș.

Pașii următori pentru a vă atinge obiectivele #Solar
Dacă trebuie să înlocuiți sau să reparați acoperișul înainte de a instala panouri solare, găsiți un antreprenor independent în Owens Corning Contractor Network din apropiere.

Odată ce acoperișul dvs. este în stare bună, puteți explora cele mai bune opțiuni pentru panoul solar pentru casa dvs. știind că acoperișul dvs. este gata. SunPower® vă poate ajuta să creați un plan solar care este cel mai potrivit pentru casa dvs., în funcție de necesitățile sale energetice, locația, dimensiunea acoperișului și panta pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele solare.

Suna Acum
0734 969 660