Montaj Acoperis – Reparatii Acoperisuri

Instalarea unui nou acoperiș pe casa dvs. este o modalitate excelentă de a vă actualiza casa și de a îmbunătăți potențialul de atracție. Iată o schiță simplă a ceea ce vă puteți aștepta în zilele anterioare, în timpul și după instalarea noului acoperiș.

Proiectul dvs. de acoperiș: la ce să vă așteptați înainte, în timpul și după
Câteva zile sau o săptămână înainte de ziua instalării
Un tomberon poate fi livrat la domiciliu cu una sau două zile înainte de începerea noii instalații de acoperiș.
Un tomberon secundar ar putea fi livrat dacă antreprenorul dvs. de acoperișuri va recicla șindrila veche de asfalt.
Sfat Pro:  pentru acoperiș și reciclare a șindrilelor de asfalt ajută la transformarea șindrilelor de asfalt vechi în drumuri noi. Asigurați-vă că întrebați-vă antreprenorul de acoperiș dacă participă. Aflați mai multe despre reciclarea șindrilelor asfaltice.

Livrarea noilor sindrile asfaltice va sosi cu câteva zile înainte de începerea proiectului de acoperiș (acestea ar putea fi așezate pe acoperișul dvs. sau pe aleea dvs.).
Sfat pentru profesioniști: întrebați-vă contractantul pentru acoperișuri când se va întâmpla acest lucru, astfel încât să puteți fi pregătiți prin mișcarea mașinilor sau asigurându-vă că cineva este acasă etc.

Generalități – Instalarea acoperișului
Dacă aveți animale de companie, vă recomandăm să lucrați cu antreprenorul dvs. de acoperișuri pentru a vedea dacă trebuie blocate pentru instalarea acoperișului.
Luați măsurile adecvate pentru a proteja orice obiect valoros din grădina dvs., adică statui, jardiniere etc.
Asigurați-vă că porțile sunt fie lăsate deschise pentru contractorii de acoperișuri, fie cereți să închidă porțile în spatele lor în orice moment.
Dacă există cereri speciale (cum ar fi să le cereți să nu vă folosească baia), asigurați-vă că informați în avans responsabilul despre acestea.
Sfat Pro: colaborați cu antreprenorul dvs. de acoperișuri pentru a înțelege dacă vă acoperă florile sau arbuștii. Dacă nu, vă recomandăm să o faceți singur.

Ultima zi / terminarea la locul de muncă
Antreprenorul de acoperișuri va face cel mai probabil o ultimă trecere cu tine; aici vă asigurați că au făcut tot ce au spus că vor face.
În mod obișnuit, antreprenorul de acoperișuri va face o curățare a curții dvs. pentru unghii libere și alte resturi.
Sfat Pro: Asigurați-vă că ați vorbit despre procesul de curățare înainte de începerea lucrării dvs. și, dacă nu sunteți nemulțumit, cereți antreprenorului de acoperiș să facă o mătură secundară pentru cuie.

După instalarea noului acoperiș (1-3 zile mai târziu)
Cosul de gunoi va fi ridicat.
Un reprezentant al antreprenorului de acoperiș ar putea stabili un timp pentru a veni la tine acasă pentru a face o analiză generală și a încasa plata finală.
Dacă ați achiziționat o garanție a sistemului de acoperișuri printr-un contractor , acesta vă va înregistra garanția direct la noi. Dacă nu, puteți accesa pagina de garanție pentru a vă înregistra garanția standard.
Sfat Pro: Înainte de semnarea contractului, ar trebui să înțelegeți garanția pe care o veți primi și dacă contractantul sau dvs. veți fi responsabili pentru înregistrarea garanției.

Suna Acum
0734 969 660