Montaj Acoperis – Reparatii Acoperisuri

Când acoperișul dvs. prezintă semne de deteriorare, uneori poate fi dificil să știți dacă o reparație a acoperișului este în întregime suficientă sau dacă înlocuirea acoperișului este mai adecvată. Un antreprenor de încredere pentru acoperișuri vă poate ajuta să decideți ce opțiune este cea mai bună pentru casa dvs.

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când decideți între un proiect de acoperiș și o reparație a acoperișului.

5 Considerații privind înlocuirea acoperișului față de repararea acoperișului

Varsta Acoperisului

Știți când a fost instalat acoperișul dvs. actual? În funcție de tipul de material de acoperiș utilizat, vechimea acestuia poate fi un bun indiciu al momentului în care trebuie înlocuit un acoperiș.

Dacă acoperișul dvs. prezintă semne de îmbătrânire și / sau a suferit daune provocate de furtuni, scurgeri sau alte probleme, poate fi o idee bună să luați în considerare înlocuirea acestuia. Înlocuirea unui acoperiș mai vechi, deteriorat sau defect, mai degrabă decât plata repetată a reparațiilor acoperișului, poate merita investiția, indiferent dacă intenționați să rămâneți acasă câteva decenii sau intenționați să vindeți în curând.

Scurgeri de acoperiș

Un acoperiș cu scurgeri este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care proprietarii de case au nevoie de reparații sau acoperișuri. Dacă ați văzut pete de apă în interiorul casei dvs. care traversează tavanele sau curg pe pereți, cauza ar putea fi un acoperiș cu scurgeri. Găsirea sursei scurgerii acoperișului poate fi adesea dificilă, dar un antreprenor certificat pentru acoperișuri vă poate ajuta cu procesul.

Indiferent de sursa scurgerii dvs., este important să rezolvați o problemă a acoperișului scurgeri mai devreme decât mai târziu – ceva care începe ca o scurgere mică poate duce în cele din urmă la probleme mai mari, cum ar fi:

Matrite
Încadrare putrezită și înveliș de acoperiș
Plafoane deteriorate și
Izolație umedă sau distrusă
Măsura deteriorării acoperișului
Dacă decideți între reparația acoperișului sau înlocuirea acoperișului, atunci este posibil ca acoperișul dvs. să fie deteriorat ca aspect și / sau să fi suferit alte daune fizice. Lucrul cu un antreprenor de încredere pentru acoperișuri vă poate ajuta să înțelegeți mai bine amploarea eventualelor daune pe acoperiș pe care le-ați putea avea, astfel încât să puteți lua decizia corectă pentru casa și bugetul dvs.

Semnele deteriorării acoperișului vor diferi ușor între diferitele tipuri de materiale pentru acoperișuri, dar se încadrează în general în două categorii principale: daune estetice și daune structurale.

Daune estetice:
Materialul pentru acoperiș pare vechi și uzat
Mușchiul, dungile întunecate sau algele cresc pe sau între materialele de acoperiș
Daune structurale:
Marginile ondulate sau cupate pe asfalt sau șindrilă din lemn
Lipsește granule și pete chele pe șindrilele asfaltice
Asfalt crăpat sau rupt, țiglă sau șindrilă din lemn
Componente pentru asfalt, țiglă, lemn sau metal acoperite sau perforate
Șindrile sau panourile metalice ruginite

Arie geografică
Locuiți într-o regiune a țării care este susceptibilă la furtuni de grindină, uragane sau tornade? Dacă da, este important să înlocuiți șindrila lipsă – sau alte materiale pentru acoperiș – imediat după o furtună pentru a preveni problemele viitoare, cum ar fi scurgerile de acoperiș.

Daunele cauzate de grindină și de resturile care se încadrează pot afecta, de asemenea, performanța, aspectul și capacitatea pe termen lung a acoperișului dvs. de a forma o punte de acoperiș etanșă.

Costul înlocuirii acoperișului
Desigur, costul obținerii unui nou acoperiș este unul dintre cele mai mari considerente pentru proprietarii de case atunci când vine vorba de o acoperiș vs. o reparație.

În general, reparațiile acoperișurilor vor costa mai puțin decât un proiect complet de acoperiș; totuși, dacă plătiți o serie de reparații pe parcursul câtorva ani, acestea ar putea depăși în cele din urmă costul unei înlocuiri complete a acoperișului.

Antreprenorul dvs. de acoperișuri vă poate oferi estimări pentru a vă ajuta să cântăriți opțiunile a ceea ce ar putea fi cea mai atentă soluție bugetară, fără a vă pune casa în pericol ca urmare a unui acoperiș defect și poate oferi opțiuni de finanțare a acoperișului.

În timp ce înlocuirea completă a acoperișului poate fi mai scumpă în față, înseamnă că nu va trebui să plătiți pentru reparații succesive, mai ales dacă există mai multe puncte de probleme pe suprafața acoperișului. În plus, un nou acoperiș poate oferi liniște sufletească, știind că ceea ce apreciați cel mai mult sub acoperișul dvs. este protejat de elemente.

Când să reparați acoperișul
Daune minore
Dacă trebuie să reparați o porțiune mică din acoperiș sau să înlocuiți câteva șindrile într-o zonă izolată cu daune minore cauzate de vânt, atunci înlocuirea materialului deteriorat din acea secțiune poate fi relativ simplă și ieftină. Șindrile asfaltice deteriorate, rupte sau lipsă, de exemplu, pot fi înlocuite de obicei cu altele noi destul de ușor. Alte materiale pentru acoperișuri pot fi mai complexe sau mai scumpe de înlocuit individual, cum ar fi panourile metalice.

Un dezavantaj al acestei abordări este încercarea de a se potrivi cu materialele de acoperiș, astfel încât zona reparată să se amestece cu restul acoperișului. De exemplu, dacă ați rămas șindrilă de rezervă dintr-o lucrare de refacere anterioară, culorile pot fi apropiate, dar pot să nu se potrivească exact din cauza expunerii. O altă opțiune este de a cere antreprenorului dvs. de acoperiș să comande șindrilele care corespund cât mai mult cu culoarea existentă.

Daune moderate
În cazul în care deteriorarea acoperișului dvs. este mai semnificativă, dar limitată la o parte sau zonă a acoperișului dvs., acoperirea parțială poate fi o opțiune și este probabil să coste mai puțin decât un proiect complet de acoperire.

Din nou, un dezavantaj al unui proiect de refacere parțială este estetica. Poate fi mai greu să se potrivească culoarea noilor materiale de acoperiș cu cele existente. În timp, materialul pentru acoperiș poate dispărea din cauza expunerii la elemente. Ca urmare, porțiunea nou acoperită poate ieși din restul acoperișului.

Avantajele unui nou acoperiș
Deși, în general, este mai scump în avans, un nou acoperiș poate economisi bani pe termen lung, evitând costurile suplimentare ale reparațiilor multiple sau daunelor suplimentare.

În plus, un acoperiș nou oferă următoarele avantaje:

Estetică și atractivitate: acoperișurile reprezintă de obicei o mare parte din aspectul exterior al casei. Nu numai că un acoperiș nou arată atractiv, dar vă oferă și posibilitatea de a alege o nouă culoare sau stil nou de șindrilă, cum ar fi șindrilele din seria Owens Corning Duration®.
Eficiență energetică crescută: materialele de acoperiș de astăzi s-au îmbunătățit foarte mult în ceea ce privește păstrarea elementelor și reflectarea luminii solare.
Liniște sufletească: Știind că oamenii și lucrurile pe care le apreciezi cel mai mult sunt protejate de elemente, în timp ce sub acoperișul tău ajută la diminuarea stresului în timpul ploilor abundente și a vânturilor puternice.
Dacă vă cântăriți opțiunile între o reparație a acoperișului și o acoperiș, răsfoiți instrumentul nostru de localizare a contractorilor pentru a intra în contact cu o acoperișă independentă

Suna Acum
0734 969 660