Montaj Acoperis – Reparatii Acoperisuri

Designerul Chad Esslinger răspunde la întrebările proprietarilor despre designul exterior al casei și culoarea acoperișului.

Cum și de unde să începeți (Re) proiectați exteriorul casei dvs.
Întrebarea proprietarului casei: încerc să pun la punct un plan pentru proiectarea / reproiectarea exteriorului casei mele. Nu-mi pot face toate schimbările exterioare în același timp și nu-mi pot da seama cum sau de unde să încep. Ce sfaturi ai pentru mine?

Răspunsul lui Ciad: La fel de multe lucruri din viață, când vine vorba de amenajarea casei, uneori trebuie doar să culegi fructele care atârnă puțin.

Dacă aștepți ca totul să fie „perfect” sau să se alinieze dintr-o dată, vei aștepta pentru totdeauna.

Chad Esslinger, designer
Dacă bugetul este o problemă, alegeți unul sau două elemente rapide pe care le puteți schimba cu puține investiții și mergeți de acolo. Dacă simțiți că lipsește atracția dvs. la bord, poate că nu există suficient contrast sau nu apar culori.

Iată câteva modalități simple, cu investiții reduse, pentru a începe să vă reîmprospătați exteriorul casei:

Urăști aspectul ușii din față? Picteaz-o! La urma urmei, este doar vopsea și o puteți vopsi oricând dacă vă răzgândiți.

Adăugați câteva scaune relaxante pe veranda sau curtea din față.
Pictează-ți obloanele cu altă culoare – poate una mai strălucitoare sau diferită de negrul normal
pridvor și gard de pichet de-a lungul unei străzi liniștite din Key West Florida
Plantați câteva plante verzi sau ierburi ornamentale care au textură și interes pe tot parcursul anului. Nu uitați de textură!
În cazul în care designul exterior ideal pentru casa dvs. este o revizie mai mare a articolelor precum actualizarea pardoselii, culoarea cărămizii sau instalarea unui nou acoperiș, atunci executarea designului exterior complet ar putea dura câțiva ani.

Efectuarea unei revizii complete a exteriorului casei dvs. vă permite să începeți cu o ardezie goală și să asamblați un aspect cu toate produsele, culorile și texturile dorite.

Chad Esslinger, designer
În ceea ce privește alegerea noului acoperiș, alegeți un produs și culoarea șindrilelor acoperișului pentru designul exterior exterior, mai degrabă decât să vă coordonați cu elementele existente (pe care le veți schimba). S-ar putea să arate puțin ciudat până când designul final este complet, dar va merita cu adevărat când ați terminat.

Majoritatea oamenilor realizează un plan de design exterior pentru casa lor, care include unele dintre elementele existente – de obicei obiecte pe care nu le pot schimba. Acest lucru poate face ca dezvoltarea unui plan de amenajare exterioară a casei să devină puțin mai complicată, dar nu ar trebui să vă împiedice să obțineți ceea ce doriți.

Mai întâi decideți ce „aspect” urmăriți, exemplele sunt:

Plajos
Tradiţional
Senin
Rustic
Fermă
Industrial
Eclectic
Victoriană
Canapea albastru cobalt și alte mobilier antic pe podea din lemn într-un living spațios interior al unui conac clasic.
Tradiţional

Rustic
Intrare fermă. Bancă din lemn lângă peretele alb de navă. Mașină interioară. Render 3D.
Fermă
Vă sugerez să creați un mood board, mai ales dacă nu sunteți sigur. Colectează imagini sau bucăți de articole care îți plac și fixează-le pe o tablă mare (sau ai putea folosi orice număr de platforme de socializare precum Pinterest). Pe măsură ce asamblați articolele și imaginile care vă vorbesc, va apărea o temă care vă va ajuta să vă determinați „aspectul”.

După ce v-ați stabilit stilul de moodboard, toate alegerile ulterioare pentru noile elemente de design exterior ar trebui să se bazeze pe acel moodboard pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivul de design exterior.

Dacă planul solicită să vă vopsiți exteriorul casei, atunci v-aș putea sugera să începeți prin selectarea și instalarea acoperișului mai întâi. Este mai ușor să personalizați vopseaua pentru a se potrivi cu acoperișul decât invers.

Dacă planul necesită o nouă pardoseală, atunci veți dori să alegeți culoarea pardoselii dvs. împreună cu alegerea noii culori de acoperiș – ordinea de instalare depinde de dvs. Desigur, dacă acoperișul dvs. se scurge, atunci mai bine aveți grijă mai întâi de acoperiș pentru a evita deteriorarea interioară suplimentară a casei dumneavoastră. Uneori, o necesitate precum înlocuirea unui acoperiș cu scurgeri este cea care declanșează ideea unui plan de design exterior complet nou.

Chiar dacă vă simțiți „blocați” cu acea garnitură galbenă pe care nu o puteți schimba, puteți dezvolta totuși un plan în care toate elementele de design exterior funcționează împreună pentru a vă face casa să arate și să se simtă ca acasă de vis.


Casă galbenă cu șindrilă TruDefintion® Duration® Designer în culoarea Summer Harvest
Un proiect de reproiectare a exteriorului casei bine planificat și executat poate avea un impact uriaș asupra atracției la bord și ar putea crește valoarea generală a casei dvs.

Mai multe de la Chad Esslinger
Ciad răspunde la întrebările proprietarilor despre acoperișurile lor și despre designul exterior al locuințelor.


Întrebări și întrebări despre culoarea acoperișului cu Chad Esslinger, designer
Previzualizare a tabloului de cupru îmbătrânit din Ciad
Ciad își împărtășește gândurile și tabloul de stil pentru Culoarea șindrilă a anului 2021, cupru îmbătrânit

Suna Acum
0734 969 660