Montaj Acoperis – Reparatii Acoperisuri

În timp ce acoperișul dvs. este conceput pentru a rezista elementelor, unele furtuni sunt mai intense decât altele. Există semne de căutat atunci când credeți că s-ar putea să fi avut pagube la acoperiș. Vă rugăm să fiți în siguranță atunci când vă inspectați acoperișul – eventual vedere de la o fereastră din interiorul casei sau folosiți binocluri de la sol. Dacă aveți dubii, apelați un antreprenor profesionist pentru acoperișuri. Owens Corning Roofing are o rețea de contractori preferați dacă doriți să găsiți un membru al contractorului preferat în zona dvs.

Daune de vânt
Vântul semnificativ poate provoca zoster de pe puntea acoperișului. Lipsa zoster poate duce la scurgeri și alte daune la interior. Este posibil ca alte daune cauzate de vânt să nu fie ușor de văzut, mai ales dacă sigiliul adeziv care asigură o suprafață de vărsare a apei este rupt. Fiți întotdeauna în siguranță la verificarea deteriorării acoperișului. Sunați la un antreprenor profesionist pentru acoperișuri pentru asistență.

Toți producătorii publică o garanție împotriva vântului pe șindrilă; este important să comparați acoperirea vântului atunci când faceți selecția de șindrilă pe un acoperiș nou. În cazul în care vânturile care au provocat daunele de șindrilă au fost peste acoperirea vântului producătorului, va trebui să depuneți o cerere de asigurare. În caz contrar, contactați producătorul de șindrilă pentru a depune o reclamație.

Semne potențiale de deteriorare a vântului:

Zoster lipsă.
Linii orizontale subțiri în care granulele au fost uzate la aproximativ 1-2 centimetri sub șindrilă de deasupra; acest lucru ar putea indica faptul că sigiliul de șindrilă a fost rupt și șindrilul bătea în vânt, frecându-se de șindrilul de deasupra acestuia. Pentru a fi eficiente împotriva elementelor, șindrilele trebuie să fie etanșate una la cealaltă ca o punte de acoperiș etanșă la apă.
acoperiș cu șindrilă asfaltică cu 3 file lipsă
Acoperiș cu șindrilă asfaltică cu 3 file lipsă

șindrilele de acoperiș încrețite
Șindră îndoită
(© Copyright 2007 Haag Engineering)

Daune cu grindină
De obicei, grindina nu este ceva ce vă poate lipsi – este de obicei un eveniment meteo larg răspândit într-un cartier și nu izolat de o singură casă de pe bloc. Grindina poate învineți o șindrilă provocând o indentare care poate fi greu de văzut, dar care poate sparge șindrila permițând apei să se infiltreze în timp. Este posibil să aveți nevoie de asistența unui antreprenor profesionist pentru acoperișuri pentru a determina domeniul de aplicare al pagubelor. Dacă aveți daune cauzate de grindină, va trebui să depuneți o cerere de asigurare.

Dacă evenimentul dvs. de grindină a fost semnificativ în ceea ce privește daunele pe scară largă, veți avea contractori de acoperiș specializați în „furtuni” care vă vor bate la ușă în câteva zile de la eveniment. Ca întotdeauna, ar trebui să vă folosiți cea mai bună judecată atunci când alegeți un contractor. Owens Corning ™ Roofing are o rețea de contractori preferați. Faceți clic aici pentru a găsi un membru al contractorului preferat din zona dvs.

Semne potențiale de deteriorare a grindinei:

Alte daune colaterale cauzate de grindină în jurul casei; scufundări pe mașini sau alte obiecte de pe casa sau din curtea ta.
Un model distinct de picături mici în formă rotundă pe marginile șindrilelor.
Indentări în șindrilă unde lipsesc granulele.
O grămadă mare de granule la capătul jgheabului; o cantitate mică este normală, în special pe zona zoster nouă.
Aerisirea cutiei de acoperiș cu deteriorarea grindinei
Aerisirea cutiei de acoperiș cu deteriorarea grindinei

Șindrilă de acoperiș din asfalt cu deteriorarea grindinii
Daune cu grindină la zona zoster
(© Copyright 2007 Haag Engineering)

Daune de grindină pe șindrilele multiple de acoperiș asfaltic
Daune cu grindină la zona zoster
(© Copyright 2007 Haag Engineering)

Resturi care cad
În timpul unor furtuni, ramurile copacilor sau alte resturi care nu reușesc pot ateriza pe acoperiș. Unele articole sunt mici și nu vor cauza probleme – alte articole sunt atât de mari încât veți fi îngrijorat în mod natural de daune. Folosește-ți cea mai bună judecată. Poate fi necesar să aveți un antreprenor profesionist în acoperișuri care să vă inspecteze acoperișul pentru a nu dauna. Găsiți un contractor preferat Owens Corning ™ pentru acoperișuri în zona dvs. Dacă aveți daune provocate de resturi pe acoperiș, va trebui să depuneți o cerere de asigurare.

Semne potențiale de deteriorare a resturilor:

Identificarea vizuală a resturilor de pe puntea acoperișului.
Zoster lipsă.
Zona zoster crăpată.
O grămadă mare de granule la capătul jgheabului; o cantitate mică este normală, în special pentru zona zoster nouă.
Acoperișul cu șindrilă asfaltică cu 3 file lipsă
Acoperișul cu șindrilă asfaltică cu 3 file lipsă

Șindrile de acoperiș din asfalt crăpat
Zoster de asfalt crăpat

Suna Acum
0734 969 660